Re: mlady polnohospodar rady
ano pokial by bol standardny vystup len o pocte vcelstiev dobytku atd. tak je to ok vsetko v poriadku a splnitelne. ale ked si to oni prepocitavaju na peniaze aby sa nestalo ze budu potebe ziadat dosahovat taky prijem. chovan včely a 160 eur ti jedna rodina za rok neda aj ked sa rozkrajaš. na standardny vystup a tuto problematiku som sa tu uz ministerstva pytal a aj iny sa tu uz okolo toho pytali ale nikto nam to zo strany ministerstva este poriadne neobjasnil.
nevzdal som to len sa snazim zratat si pozitiva a negativa.
splnenie jedneho z troch kriteri je dobra poznamka ktoru som si nevsimol keby to znamenalo ze nemusis byt registrovany ako shr alebo ina pravna forma tak by to riešilo problem odvodov. odvody vypočitas jednoducho shr je ako živnostnik cize je povinny odvadzat do zdravotnej a socialnej poistovne to jest cca 180,- mesacne.
dalsia vec je bodovanie ci sa vojdes do minima 60 bodov. ked vypustis niektore kriteria?
trvala udzitelnost je ze povedzme ze 3 roky budes realizovat projekt a este 5 rokou po realizaci musis fungovat. cize 8 rokov odvodou do poistovni
Naposledy upravil palcek : 22-08-2015 o 11:33.
|