Novodoby Janosik
Vazeny P. Minister,
praktiky likvidatora Pana Holubca su nam viacerim v Zilinskom Regione zname. Nas, zneuzitych, pourazanych, niekolko krat povyhadzvanych a taktiez ukryvdenych by len zaujimalo, z akeho dovodu a za akym umyslom sa nas novodoby Janosik po jeho nastupeni rozhodol svojou prehnanou "usilovnostou" zlikvidovat kazdeho kto mu stoji v ceste.
Myslim, ze preverenie jeho praktik a umyslov by nebolo na skodu a mohlo by odhalit skutocnost ,ktora nie je v sulade ako so zakonom tak aj s jeho postavenim.
Je falosny, klame, zavadza, uraza, arogantne vystupuje, a bavi sa len s ludmi u ktorych citi prospech v jeho osobu.
Nie je kompetentny znalosti danej problematiky.
Myslite Pan Minister, ze takyto clovek bol vhodnym menovanym riaditelom na obdobie kedy sa maju polnohospodarske podniky pripravovat na vstup do Unie? Ja si myslim, ze nie. Cielom tohto cloveka je znemoznit, zobrat a zlikvidovat!!!
Preto Vas prosim aby ste dali presetrit praktiky Pana Holubca, ktory mi nielen zneprijemnil niekolko mesacne hospodarenie v podnikoch, ale taktiez zapricinil psychicke ako aj fyzicke problemy v nas neprospech.
Je 18. decembra, Janosik sa tesi, ze mu zas nieco vyslo a mi padame do kolien. Prostriedky su stale na regione pozastavene a nie je toho kto by mal vacsiu moc ako on , aby zariadil ich vyplatenie v prospech tych, ktori maju na ne narok. Je o pat dvanast.
|