View Single Post
Starý 17-03-2003, 03:25   #10
Ján Hájek

Počiatočné O včelárstve

Ako sme dopadli....Sžuby sa sžubujú a .....

Na začiatku roka po prečítaní príspevku pána ministra pomyslel som si, že aj doopravdy sa naplnia jeho slová. Žiaž zmýlil som sa, lebo to čo napísal, opak je pravdou. Jedná sa o pripomienkovanie Výnosu o „Podpore“ podnikania.....Výnos mal a aj má veža nedostatkov, čo nectí jeho tvorcov, ktorí sa vyznačujú takou kvalitou a profesionalitou svojej práce, za ktorú sú platení. Možno si povedia, že zle, ale pracovať by mali aj tak dobre. Kritiku tohoto Výnosu pre včelársku verejnosť na rozdiel od nich ja robím zdarma. Pôvodné znenie Výnosu bolo dané na pripomienkovanie, ale v stati § 10 nie je čo pripomienkovať, lebo nikto z MP SR nevzal do úvahy množstvo pripomienok vznesených včelármi pred a po vydaní jeho pôvodného znenia. Vysvetžovali sme, dôvodili, slovom aj dehonestujúco poučovali sme odborníkov MP SR, ale márne. MP SR ako vidieť nemá záujem o tom, aby prosperovalo toto výrobné odvetvie. Z Fórum MP SR stal sa Slovenský Hide park a ak jeho pracovníci na čele s pánom ministrom aj naďalej budú sa necitlivo správať k prispievatežom, tak mnohí súdni a vzdelaní žudia do Fórum prestanú písať, lebo to budú považovať za zbytočnú námahu a neužitočnú stratu času.
Ján Hájek
  Odpovedať s citovaním