View Single Post
Starý 05-08-2017, 10:31   #409
Zetor7711
člen

Registrovaný od: Feb 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Rudolf Suhajda
Odporúčam všetkým ignorovať zakomplexovaného chudáka Zetorka, ktorý evidentne nedostal dotáciu a tak to tu chodí zasierať svojimi "múdrosťami" a tešiť sa z neúspechov iných. Nenadávajte mu, život ho očividne potrestal už dosť a tak sedí v zaprdenej izbietke a zmysel života našiel vo vypisovaní chujovín na fórum. Postačí ho ignorovať. Venoval som mu 5 minút svojho času pri písaní tejto správy a viac mu už venovať nemienim.
Hovorí sa, že na hlupákov a najmä pätolizačov reagovať netreba. Urobím výnimku. Tá pani či slečna ziag predtým a teraz tento Rudolf nám pravdepodobne načisto osprosteli. Ospravedlňujem sa za výraz .... ale vyzerá to tak a je to veľmi, veľmi pravdepodobné. Títo dvaja ukázali ako si nectia a nevážia asi 1500 mladých farmárov, ktorí boli hrubo podvedení a oklamaní. Prachy zrejme títo dvaja dostali, tak ako zrejme celé vedenie anglickej skratky, tak teraz sa snažia útočiť, znevažovať, nadávať .... to sa im javí ako najlepšia obrana. Podľa môjho názoru, sú to nastrčení provokatéri, ktorým nielenže nevadil a nevadí diskriminačný bodovací systém, ktorý zvýhodňoval 2 a viac rokov nič nerobiacich ( + 8 bodov ) ale absolútne im neprekáža, že verejné financie, peniaze daňových poplatníkov sú resp. majú byť nekontrolovateľné. Svedčí o tom podľa môjho názoru napr. aj zakamuflovaný menný zoznam žiadateľov, ktorého zostrojenie nemá zrejme obdobu a ktorý je raritou asi v celej EÚ. Menný zoznam urobený podľa titulu Neuveriteľné a priam neskutočné. Aby nikto, nikdy nič nezistil. Kto podporu dostal, kto bol zvýhodnený. Tak to asi niekto chcel a stále chce. Aby občania nezbadali, že napr. do jednej spoločnej domácnosti mohlo "natiecť" aj 100 tisíc €. Malo by to byť ale verejné a každý daňový poplatník by mal a mohol vidieť komu verejné financie z jeho daní majú pomôcť. Či mladému začínajúcemu farmárovi alebo zabehnutému starému, ktorý dal či previedol niečo svojim ...... ( ale to vieme všetci ). Osprostený Rudolf je ale proti takejto verejnej kontrole. Preto si aj myslím, že je osprostený. Všetko má byť podľa neho tajné a zakryté .... aby zrejme nikto nič nezistil. Aby nikto, ani jeden žiadateľ ani jeden platca dane nič nevedel a nič nevidel. Rudolf je možno aj politik. Možno, .... taký maličký. Ja však verím, že táto výzva a hlavne výsledky pridelenia štátnej pomoci, bude podrobená dôslednej parlamentnej kontrole a menný zoznam ľudí, ktorí sa chceli iba nabaliť, obohatiť, že bude zverejnený. To je celé milý Rudolf. Hľadaj za tým čo chceš ale neurážaj mladých farmárov, ktorí boli podvedení a oklamaní. Ja osobne som o žiadne financie nežiadal, môj syn je zamestnaný a popri tom aj SHR. Vlani mal malý zisk, tohto roku to vyzerá na stratu. To je všetko môj milý osprostený Rudolfko čo Ti napíšem. Zo srdca prajem všetkým čestným, poctivým mladým farmárom, ktorí či už pomoc dostali alebo nie, aby sa im darilo. Ty si však úplne ... ale úplne mimo ....
Zetor7711 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy