PDA

View Full Version : mladý poľnohospodár

Erika000
22-12-2015, 09:41
Dobrý deň, som S.H.R. (registrovaná po vyhlásení výzvy, v minulosti som nebola predstaviteľom žiadneho poľnohospodárskeho podniku ani iného) k Žonfp pre 6.1 mladých poľnohospodár:
Osvedčenie o S.H.R. môže byť staršie ako 3 mesiace? – tu netreba sledovať dátum? (C. Povinné prílohy ako potvrdenia: Daň. úrad, poisťovne, colný úrad a pod. – nesmú byť staršie ako 3 mesiace).
Moja druhá otázka znie: moje potvrdenie z daňového úradu mám vystavený na moje rodné číslo. Potrebujem ešte raz požiadať príslušný úrad, aby mi vystavili na moje IČO?

Odbor komunikácie 1
28-12-2015, 11:12
Dobrý deň,

Osvedčenie o S.H.R. môže byť staršie ako 3 mesiace? – tu netreba sledovať dátum? (C. Povinné prílohy ako potvrdenia: Daň. úrad, poisťovne, colný úrad a pod. – nesmú byť staršie ako 3 mesiace)-

Odpoveď: áno, osvedčenie môže byť staršie ako 3 mesiace.

Moje potvrdenie z daňového úradu mám vystavený na moje rodné číslo. Potrebujem ešte raz požiadať príslušný úrad, aby mi vystavili na moje IČO?

Odpoveď: Ako je uvedené v povinných prílohách, potvrdenie príslušného daňového úradu predkladá žiadateľ o NFP –
potvrdenie je teda potrebné pre žiadateľa, ktorého uvádzate v časti A. formulára žiadosti o poskytnutie NFP.

S pozdravom

Odbor komunikácie a marketingu
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
e-mail: [email protected]