PDA

View Full Version : To je krása od firmy John Deere


Ing.Ján Hájek
05-05-2012, 00:28
Terajší minister poľnohospodárstva Jahnátek chce budovať zbedačené poľnohospodárstvo zakladaním malých výrobných podnikov. Títo sa budú môcť iba pozerať na výkonné stroje zn. John Deere stroje veľkej výkonnosti si nebudú môcť dovoliť kúpiť. Budú odkázaní na veľké poľn. podniky, ktoré im môžu pomôcť, ale aj nemusia vykonať sezónne práce. Urobia to až vtedy, keď si vykonajú svoje práce a to je neskoro, napr. v žatve obilovín. Napokon nebudú vlastniť ani sušičky na obilie a tak vyzerá predstava ministra laika v praktickom poľnohospodárstve ako deštruujúc a.


<table cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr><td>
</td></tr></tbody></table>
<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
</td><td>
</td></tr></tbody></table><table> <tbody><tr><td><img> (http://spravy.pravda.sk/bitku-o-waterloo-vyhral-jan-jelen-dqb-/sk_ekonomika.asp?c=A120503_080149_sk_ekonomika_p01 )
</td><td>Bitku o Waterloo vyhral Ján Jeleň - Pravda.sk (http://spravy.pravda.sk/bitku-o-waterloo-vyhral-jan-jelen-dqb-/sk_ekonomika.asp?c=A120503_080149_sk_ekonomika_p01 )
</td></tr></tbody></table><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>

</td></tr></tbody></table>
<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
</td> <td>
</td></tr></tbody></table>

MARMIL
11-06-2012, 21:20
To by mi ani tak nevadilo - bláznivé nápady všetkých tých ministrov za posledných 20 rokov...či už chodia na voze s koňom okolo Slovenska, alebo búchajú päsťou po stole v maštali.......

Najprv nám brali majetky, potom určovali kontigenty a nakoniec aj zatvárali....totálne rozdrobili vlastníctvo k pozemkom a teraz chcú, aby niekto kupoval traktor za 100 tis EUR a išiel hospodáriť !!!:D :D :D