PDA

View Full Version : Podpora bioetanolu


Ladislav Gurega
11-08-2003, 09:59
Vážený pán minister,

na základe našej predchádzajúcej korešpondencie a Vášho následného doporučenia sme sa telefonicky skontaktovali s pánom Tiborom Husárom, predsedom Sekcie ekologických palív, ktorý nám oznámil, že sa zaoberá výhradne iba podporou výroby MERA.

Dovolíme si len pripomenúť, že naša spoločnosť, ktorá vybudovala a prevádzkuje jeden z najmodernejších liehovarov v stredoeurópskom regióne sa zaoberá aj produkciou bioetanolu, na ktorého výrobu sa využívajú obilniny v štruktúre kukurica, pšenica, jačmeň. Tento výrobný produkt tvorí podstatnú zložku pri výrobe biobenzínu.

Nakožko sme u pána Tibora Husára nenašli očakávanú odozvu pre riešenie našich perspektívnych podnikatežských zámerov podporujúcich aj prvovýrobcov, obraciame sa na Vás so žiadosťou o osobné stretnutie , na ktorom by sme Vás chceli podrobne informovať o našich ciežoch, ktoré majú význam pre prvovýrobcov (pestovatežov) obilnín v regióne východného Slovenska, od ktorých nakupujeme ich produkciu pre naše ďalšie spracovanie na bioetanol a ktorí očakávajú podporu od Vášho rezortu.

Vážený pán minister, vyjadrujeme presvedčenie, že Vás naša doterajšia korešpondencia zaujala, a že sa rozhodnete sa s nami stretnúť, a že nám prípadný termín a miesto stretnutia láskavo oznámite.

S dokonalou úctou

Ladislav Gurega
konatež spoločnosti