PDA

View Full Version : eko-polnohospodarstvo


Marta Göransson
09-07-2003, 12:56
Vazeny pan minister! Uddevalla 20030709

Volam sa Marta Göransson, som agronom, pracujem na jednom z 22 svedskych regionoch ako poradca pre ekologicke pestovanie. Sucasne som kontaktna osoba pre projekt ktory medzi Slovenskom a Svedskom bezi uz niekolko rokov a je ciastocne financovany nasou podpornou organizaciou SIDA. Jedna sa o projekt "Vyvoj ekologickeho polnohospodarstva na Slovensku". Urcite Ste o nom pocul.
Preco Vam pisem?
Chcela by som s Vami hovorit o akcnom plane pre eko-polnohospodarstva na Slovensku a mnohych inych veciach ktore s tym suvisia.
Ja som si vedoma, ze ste pracovne velmi zaneprazdneny, no napriek tomu skusam tuto moznost s Vami sa zkontaktovat a eventuelne stretnut.

Ja budem privatne na Slovensku v obdobi od 20 jula do 1 augusta. Ja by som ale velmi ocenila sternutie s Vami, az je to mozne z Vasej strany z hladiska pracovnej zatazennosti. Ja by som uprednostnovala stretnut sa priamo na nejakej ekologickej farme a az je to mozne aj spolu s niektorymi mojimi slovenskymi kolegami/kontaktnymi osobami ( Timotej Mistina VURV, Dusan Janovicek Ekotrend, Jaroslav Drobny Naturalis). Prosim Vas, budem velmi rada ked si tento mail precitate a odpoviete.

So zelanim peknych slnecnych dni a aj trochu oddychovych a kludnych chvil v pracovnom zhone

Marta Göransson
tel: 0046- 521- 60 56 77
mobil: 0046-0706-943830