PDA

View Full Version : Plytvanie fin.zdrojov


Ing.Albert Macko
17-01-2003, 12:34
Vážený pán minister,
ako pracovník Lesov SR Vás upozorňujem na šafárenie finančných zdrojov na OZ Krupina zo strany súčasného riaditeža Ing.Vaňu. Menovaný pán používa v osobný prospech osobné vozidlá, na ktorých vozí svojich rodinných príslušníkov,hlavne počas víkendov - lyžovačkys a pod. Počas pracovnej doby sa nezdržiava na pracovisku, ale politicky sa angažuje v centrále SDL.
Žiadam Vás o prešetrenie či nejde o obohacovanie na úkor nás všetkých poctivých zamestnancov.

Ing.Macko

Ing.Albert Macko
20-01-2003, 08:59
Vážený pán minister,

na základe uvedeného príspevku podávame podnet na trestné stíhanie na neznámeho páchateža vo veci obvinenia riaditeža OZ Krupina a taktiež trestné oznámenie za zneužitie mena Ing. Macko a neoprávnené vytvorenie stránky. Nakožko uvedené skutočnosti sa nezakladajú na pravde. Neznámym páchatežom boli zneužité mená a občianskej cti oboch dotknutých.

Ing. Albert Macko
Ing. Miloš Vaňo

Zsolt Simon
04-02-2003, 08:14
Vážený pán Ing. Macko,

je mi žúto, že našu interaktívnu rubriku Fórum ministra, ktorú návštevníci internetovej stránky MP SR hodnotia ako vežmi užitočnú, znehodnocuje konanie zlomysežných žudí, ktorí sa neštítia zneužiť cudzie meno a pošpiniť jeho občiansku česť.

Rád odpoviem na všetky otázky, ktoré mi návštevníci stránky kladú, dokonca aj anonymné, takže neviem pochopiť, prečo sa niekto uchyžuje k takémuto konaniu. Chcel by som Vás ubezpečiť, že takéto spôsoby sú mi cudzie, ale žiaž, spôsob komunikácie prostredníctvom diskusného fóra ich nemôže technicky vylúčiť. Ak sa pisatež prihlási falošným menom, nemožno identifikovať jeho mailovú adresu, ako v prípade klasickej elektronickej pošty.

Možno len dúfať, že našu rubriku Fórum ministra budú v budúcnosti využívať len kultivovaní žudia, ktorí sa pod svoj názor nebudú hanbiť podpísať. Ide predsa o výmenu názorov, ktorá je obojstranné užitočná.

S pozdravom

Zsolt Simon,
minister pôdohospodárstva SR